Копайгородська селищна громада
Вінницька область, Жмеринський район

«Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту»

Дата: 08.05.2024 11:31
Кількість переглядів: 138

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області звертає увагу освітян, що 15.04.2024 на сайті «Знаїмо» опубліковано «Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту», який підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Матеріали, представлені у цьому збірнику, розроблені відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року       № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Наголошую, що Міністерство охорони здоров’я України вважає за можливе використання в закладах загальної середньої освіти Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту. 

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 12.2-18-2/15510 від 27 вересня 2023 року.

Схвалено для використання в освітньому процесі.

Рішення експертної комісії з професій торгівлі, сфери послуг, харчової промисловості та туристичної діяльності від 7 березня 2024 року (протокол No 1). Зареєстровано у Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам за No 5.0001-2024).

 

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області звертає увагу освітян, що 15.04.2024 на сайті «Знаїмо» опубліковано «Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту», який підготовлено у межах Стратегії реформування системи шкільного харчування, що реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Матеріали, представлені у цьому збірнику, розроблені відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року       № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Наголошую, що Міністерство охорони здоров’я України вважає за можливе використання в закладах загальної середньої освіти Збірника рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту. 

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 12.2-18-2/15510 від 27 вересня 2023 року.

Схвалено для використання в освітньому процесі.

Рішення експертної комісії з професій торгівлі, сфери послуг, харчової промисловості та туристичної діяльності від 7 березня 2024 року (протокол No 1). Зареєстровано у Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам за No 5.0001-2024).

 

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь