Копайгородська селищна громада
Вінницька область, Жмеринський район

Річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Скакуна Олександра Степановича

Дата: 19.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 123

19 грудня – річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Скакуна Олександра Степановича - жителя с. Попівці.

Солдат, Скакун Олександр Степанович був водієм протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 12 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону.

19 грудня  2022 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту с. Бахмутське, отримав вогнепальне проникаюче сліпе осколкове поранення голови, помер в госпіталі в м. Краматорськ.

Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. 

Сьогодні, дружина, діти, рідні, близькі, друзі, знайомі, жителі громади вшановують світлу пам’ять Героя.

Олександр був щирим, відкритим у спілкуванні, понад усе любив свою родину, рідний край, українську землю. Він мріяв про Перемогу і наближав її з усіх сил. Саме таким він залишиться в нашій пам’яті.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі...

Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському серці. Ніхто і ніколи не забере в нас пам’ять. Про світлий спомин про Олександра, який назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав!

Вічна пам’ять Героям!

Слава Україні! Слава українським Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь